8 månader

8 m?nader

Igår blev vår lille kille 8 månader. Det är sanslöst vad tiden går fort!

Han börjar nu att bli frisk igen efter att han varit förkyld och hostat i snart två veckor. När han hade haft feber i en vecka så åkte Flemming med honom till jourläkaren och fick pencillin och då äntligen försvann febern. Hostar gör han ganska mycket fortfarande men inatt har han iallfall fått sova ganska mycket. Han har även lyckats smitta sin mamma och pappa. Flemming var riktigt trött igår när han kom hem från jobbet. Det är inte ofta han somnar på soffan men det gjorde han då trots att Jonathan pratade och skrek om vartannat.
Dagen till ära så var Jonathan och jag igår och hämtade en ny fågelunge, så nu bor det 7 undulater i voljären.

Jag har ännu inte hört något från anställningsintervjun men jag tror inte att jag får jobbet. De skulle nämligen fatta beslut i måndags. Fast det gör inte så mycket, jag är gärna föräldraledig till hösten också så att jag hinner skriva klart uppsatsen som jag har kvar innan jag får ta ut min examen.

När det gäller mitt sommarjobb så trivs jag riktigt bra där. Visst är de gamla ganska sjuka och en del ganska dementa men de är samtidigt väldigt trevliga. Den äldsta vi har där är 101 år gammal och klarar att äta själv.

Idag ska Jonathan och jag till öppna förskolan och träffa kompisarna och sen ska vi till distriktssköterskan och väga och mäta honom.
På lördag ska vi grilla med föräldragruppen och på söndag ska vi hem till min syster och grilla och fira mamma på mors dag. Flemming försökte föresten rings dig Mona när det var mors dag i Danmark men ni var inte hemma. Kan det vara så att ni var i Skive (",).

Nu får ni ha en riktigt trevlig Pingst allihop!

Kram från
Jonathan, Linda & Flemming

Badpojke

Badpojke

Så här glad var Jonathan imorse när han fick bada i sin nya badpool. Eftersom han har vuxit ur sin badbalja och vi inte kommer ha något badkar förrän tidigast till hösten någongång så köpte jag en lite barnpool som vi kan ha i badrummet nu och ute till sommaren. Jonathan tyckte det var riktigt roligt att bada i den eftersom han kunde plaska riktigt mycket.

Annars har det varit en ganska jobbig helg för oss. Vi tror att Jonathan håller på att få fler tänder för just nu är han snorig, grinig och svullen i munnen. Han vill inte att man rör vid munnen. Dessutom sover han väldigt dåligt på nätterna. Så vi hoppas ju på att tanden kommer fram snart så att han slipper må dåligt.

Igår var ju min familj och Monika och Johhny här och fikade och firade min födelsedag. Vi saknade er!!

Mina fåglar fick flytta ut i sin nya stora voljär igår och det blev så bra. De har det riktigt bra där. Nästa helg ska jag troligen hämta hem en unge till.

I kväll ska jag jobba igen och imorgon ska jag till Kalmar på en anställningsintervju för ett gymnasielärarjobb.

Kram till er allihop!

Linda Flemming & Jonathan

7 månader

7 månader

Dags för en liten uppdatering kanske?

Idag har Jonathan verkligen kommit på hur man rullar från mage till rygg. Han lärde ju sig att rulla från rygg till mage redan vid 4 månader. Idag har han roat sig med att rulla fram och tillbaka.
Han börjar också kunna sitta själv utan stöd längre stunder och han jobbar riktigt hårt på att lära sig att krypa. Han kommer upp ganska bra på händer och knän nu.

I munnen har han fått två tänder och dem gillar han att använda. Han äter det mesta som serveras och idag har han för första gången ätit en hel smörgås med leverpastej och druckit mjölk till det.

På torsdag börjar jag på mitt sommarjobb som i år är som timanställd inom äldrevården. Jag kommer till att börja med jobba på ålderdomshemmet här i Jämjö och senare kanske det blir inom hemtjänsten också. När jag jobbar kommer Flemming att vara hemma med Jonathan vilket han ser fram emot riktigt mycket.

I lördags var det vår 1-åriga bröllopsdag och då roade vi oss med att åka till IKEA och sedan var vi på födelsedagsfest hos min syster. Vi firade Hugo som fyllde 1 år den 16 april och min bror Daniel som fyllde 24 den 25 april.

Den 24 april fick King somna in för alltid. Han hade börjat fostra lite för mycket på Jonathan och behandlade honom som en valp så vi var lite rädda för att han skulle göra Jonathan riktigt illa någon dag.
Min yngsta tik Whoopi flyttade till ett nytt hem i början av april. Hon flyttade hem till ett pensionärspar och det har blivit mycket bra för oss alla. Whoopi får all uppmärksamhet hon kan tänka sig och kvinnan som köpte henne mår mycket bättre nu och de hundar som vi har kvar verkar också gladare.

Nej nu är det dags att sova. Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen och sedan ska Jonathan och jag hälsa på Monika.

Ha det riktigt bra!
Kram från
Jonathan, Flemming och Linda