4 månader

4 månader

Igår på sin 4-månadersdag lärde sig Jonathan att rulla runt från rygg till mage. Han får fortfarande kämpa lite för att komma runt men det går.
Inatt har det snöat ordentligt här så vi har inte gått vår vanliga förmiddagspromenad än. Jag tänkte vänta tills plogbilen har varit här och plogat. Den är på området nu så snart får jag gå ut och skotta snö så att Flemming kan komma in med bilen när han kommer hem från Malmö ikväll.
Sen får jag nog tända i kaminen för det är lite kallt här.

Imorgon ska vi på öppna förskolan och träffa Jonathans kompisar Neo och Edwin och deras mammor Ami och Johanna. Det ser vi fram emot.

Kram från
Jonathan, Flemming & Linda

Stor pojke

Stor pojke

Först och främst: Det var riktigt dejligt att träffa er alla 4 igår!! Klockan 23 fick vi Jonathan i säng och sen vaknade han vid 4 och ville ha mat igen.
I morse låg han mellan oss i sängen och helt plötsligt rullade han runt från rygg till mage två gånger. Dock fick han lite hjälp då madrassen sluttade ner mot pappas mage ;-) Men han har gjort flera försök på filten på golvet också.
Eftersom han börjar bli så rörlig så har han i kväll fått byta säng från vaggan till spjälsängen. Det verkar som han har somnat nu.
Men det har också varit en händelserik dag idag också. På förmiddagen var vi ute hos Monika och Johnny och hämtade hem King igen. Sen var vi och handlade och då satt Jonathan i sjalen och sov. När vi kom hem så fick han prova att äta gröt och det gick faktiskt riktigt bra. Visst hamnade en del mat utanför munnen men han fick i sig ett par, tre skedar i alla fall.
Sen gick vi ut på promenad och efter det var vi och drack kaffe hos familjen vars dotter passade mina hundar.
Nu ska jag plocka undan lite i köket innan Flemming kommer hem igen. Han åkte till arbetet för en stund sedan för att kontrollera att de som arbetar med hans projekt sköter sig.
Tack än en gång för igår och vi ser fram emot tills ni kommer och hälsar på oss här i Jämjö.

Knus fra
Linda, Flemming & Jonathan