Nya tröjan från Danmark

Nya tröjan från Danmark

Blev han inte fin i sin nya tröja? Han ser plötsligt ut som en stor pojke.
Julen firade vi ju som ni vet i Söderåkra hos mina föräldrar. Det var lika trevligt som vanligt, mina båda bröder Daniel och Emil somnade som vanligt i soffan efter maten.
Jonathan fick kläder i julklapp, jag fick en köksmaskin och Flemming fick en högtryckstvätt (så nu är han i gång och tvättar överallt).

På Flemmings födelsedag var alla här och vi åt god mat och dryck. Jonathan var vaken tills gästerna hade gått hem.

Idag har Flemming varit och jagat och Jonathan och jag har gått en lång promenad och sedan sov han två timmar i vagnen ute. Imorgon ska vi åka upp till mina föräldrar och dricka kaffe. Min mormor och morfar samt min pappas moster kommer dit så vi ska hälsa på dem också. Jonathan har precis ätit lite mat och sitter nu hos Flemming och pratar.

Om 21 dagar får ni äntligen träffa den nya Krogh.

Kram från
familjen Krogh i Jämjö

Liten tomte i stor luva

Liten tomte i stor luva

Äntligen kunde jag komma in och uppdatera bloggen, det har varit problem med inloggningen.
 Paketen med julklapparna har kommit fram, tackar så mycket!

Vi var och vägde Jonathan i måndags och då vägde han 5990 gram och var 61,5 cm lång. Han börjar bli en riktigt stor pojke nu :-D. Han somnar själv i vaggan nu på kvällarna och han sover ca 5-6 timmar innan han vaknar och vill ha lite mat. Oftast somnar han sedan om igen.

Vi ser riktigt mycket fram emot att träffa er i januari. Den 20 januari passar det oss bäst att komma och hälsa på i Hörsholm över dagen.

Just nu sover Jonathan i vagnen på altanen och Flemming jobbar nere i källaren med att göra gästrummet fint tills ni kommer och hälsar på oss. Jag ska strax börja göra lite mat.

Vi hoppas att ni får en riktigt dejlig weekend.

Kram från
familjen Krogh

Hittat tummen

Hittat tummen

Imorse hittade Jonathan sin egen tumme att suga på för första gången.

Igår var vi och hälsade på bekanta som har en pojke som är lika gammal som Jonathan. Det var även två andra föräldrapar med sina barn där. Vi drack glögg och kaffe, pratade och matade bebisar allt om vartannat. Det var riktigt trevligt. När vi kom hem var det dags för Jonathan att gå och sova så han fick pyjamas på och sen lite mat. Det tog nog en timme innan han somnade i sin vagga men sen sov han hela natten för första gången. Vi gav honom mat vid klockan fem och den åt han trots att han sov. Han vaknade sedan klockan 8.30. Vi hoppas förstås att han skall sova lika bra i natt också.

Flemming har varit och jagat idag. Äntligen fick King också jaga lite, han har ju som ni kanske vet ont i sin höft. Nu ligger båda han och Ixa och sover djupt. Jonathan och jag passade på att gå en promenad när solen äntligen lyste. Vädret har ju varit så grått och tråkigt de senaste veckorna. Tyvärr ska det väl renga imorgon också.

Imorgon ska vi gå till disktriktssköterskan och mäta och väga guldklumpen igen.

Kram
från familjen Krogh

På jakt

På jakt

Idag har jag och Jonathan varit med Flemming på jakt. Vi var bara uppe och släppte Ixa en timme ungefär men hon hann hitta ett par djur att driva och Flemming är jättenöjd med henne. Jonathan satt på min mage och sov hela tiden.

I måndags var vi på återbesök på neonatalavdelningen. Läkaren var mycket nöjd med Jonathans utveckling. Han vägde då 5670 gram och var 58 cm lång.

Vi har även hunnit med att träffa föräldrarna i den nya föräldragruppen som vi kommer att gå i under våren och imorgon ska vi återigen träffa den gamla föräldragruppen.

Jonathan är jättetrött  ikväll, just nu sitter han hos Flemming och skriker. Jag ska gå och ta på honom pyjamas nu och ge honom lite mat så förhoppningsvis så sover han snart.

Kram från
Linda, Flemming och en trött Jonathan.