Första leendet

Imorse fick jag det första riktiga leendet från Jonathan när han tittade på mig. Visst har han åstadkommit ett och annat leende tidigare men de har inte varit så tydligt riktade mot oss.

Idag har vi träffat de föräldrar som vi gick en föräldrautbildning tillsammans med innan våra barn föddes. Det var riktigt roligt att se vilka bebisar det var som hade bott i magarna. Jonathan och en annan pojke var de största även om de inte var de äldsta.
Vi skall träffas igen om två veckor. Det är så trevligt att träffa föräldrar som har barn som är lika gamla som Jonathan.

Imorgon ska nog Jonathan och jag gå upp i skogen och plocka tallris för att binda en krans till ytterdörren nu när det börja närma sig jul så sakteliga.

Nu ska vi börja göra oss klara för att gå och lägga oss när Jonathan och Flemming är klara med matningen.

Kram till er alla.

Vad funderar han på?

Vad funderar han på?

Han är ganska lika pappa eller hur?

De senaste dagarna har vi märkt en stor förändring hos Jonathan. Han är nu mycket mer medveten, fäster blicken och lyssnar när man pratar med honom. Idag har han dock varit ganska trött och sovit större delen av dagen. Just nu är han nog lite hungrig för han sitter och halvt skriker halvt pratar hos pappa.
Vädret har varit riktigt tråkigt idag. Det har regnat hela dagen så Jonathan fick stanna hemma  hos pappa när jag gick en promenad med hundarna.
Flemming har jobbat och slitit nere i gästrummet i källaren. Han har nu fått bort allt det gamla golvet så nu ska han lägga nytt golv och måla om och göra fint tills ni kommer och hälsar på, vilket vi ser fram emot.
Nu ska vi titta på TV och underhålla Jonathan. Förhoppningsvis så somnar han innan midnatt och sover hela natten med en paus för lite mat.

Kram till farmor, farfar, faster och kusin.

Ibland bli man trött...

Ibland bli man trött...

Igår var Jonathan väldigt lugn och trevlig att ha med att göra. Jag kunde till och med duscha trots att han var vaken. Han satt och lyssnade när mamma sjöng i duschen.

Vi var på läkarkontroll idag. Han väger 5340 gram och allting såg mycket bra ut! Nu verkar det också som om vi håller på att få ordning på hans tröga mage. Han har bajsat lite mer nu och det är skönt. Man oroar sig ju ganska lätt.

Fotot ovan tog Flemming igår kväll när Jonathan och jag låg och sov på soffan.l Nu tycker han synd om sig själv igen och vill komma upp i famnen. Det är väl dags att ta av sig pyjamasen nu och få på lite rena kläder.

På besök hos kusinerna Jonna & Hugo.

På besök hos kusinerna Jonna & Hugo.

Idag har Jonathan varit med mamma hos frisören. Han sov hela tiden :-) Sen åkte vi och hälsade på kusinerna Jonna och Hugo. Jonathan sov nästan hela tiden där också men var vaken så pass länge att vi hann ta detta foto.

Vi skulle ha hälsat på mormor också men henne mötte vi i bilen på väg hem till henne. Hon var på väg till tandläkaren eftersom hon hade fått ont i en tand. Så vi åkte och hämtade Flemming på jobbet istället och sen var vi och handlade lite mat och Jonathan sov :-)

Men när vi kom hem igen vaknade han och ville ha lite mat, fast sen blev han arg och ledsen. VI tror att han har lite ont i magen så just nu bär Flemming omkring på honom samtidigt som han plockar in maten i skåpen.

Nu ska vi gå ut och gå med hundarna.
Kram från familjen Krogh

Sitter i pappas knä.

Sitter i pappas knä.

Vi har skapat en blogg så att farmor, farfar, faster och kusinen kan hålla koll på vad som händer i Jonathans liv.

Idag har det regnat mest hela dagen så det har inte blivit någon promenad med hundarna. Just nu är det pappa som underhåller Jonathan. Vi hoppas att han snart skall somna för natten och sova några timmar innan han vill ha mat igen så att vi också får sova lite. Dessutom hoppas vi att han skall somna om när han har fått mat och inte hålla sig vaken i 3-4 timmar som han gjorde förra natten.

Imorgon ska vi först köra pappa till jobbet och sedan ska mamma åka och klippa sig och efter det ska vi hälsa på kusinerna Hugo och Jonna och titta på deras nya lekrum. Sen ska vi stanna till hos mormor och lämna ett par saker till henne.

Kramar till den danska delen av släkten från Jonathan.