Sitter i pappas knä.

Sitter i pappas knä.

Vi har skapat en blogg så att farmor, farfar, faster och kusinen kan hålla koll på vad som händer i Jonathans liv.

Idag har det regnat mest hela dagen så det har inte blivit någon promenad med hundarna. Just nu är det pappa som underhåller Jonathan. Vi hoppas att han snart skall somna för natten och sova några timmar innan han vill ha mat igen så att vi också får sova lite. Dessutom hoppas vi att han skall somna om när han har fått mat och inte hålla sig vaken i 3-4 timmar som han gjorde förra natten.

Imorgon ska vi först köra pappa till jobbet och sedan ska mamma åka och klippa sig och efter det ska vi hälsa på kusinerna Hugo och Jonna och titta på deras nya lekrum. Sen ska vi stanna till hos mormor och lämna ett par saker till henne.

Kramar till den danska delen av släkten från Jonathan.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kære alle tre.
Hvor er det dejligt at følge med i bloggen, det er spændende hver dag at se om der er kommet nyt, også at se billeder af den øvrige familie.
kærlige hilsner fra farfar og farmor.

2006-11-15 @ 14:32:23
Postat av: Anonym

Hej alle tre!!
Så kom faster endelig på nettet. Dejligt at jeg nu også kan følge med i jeres liv. Jonathan er da bare en skøn skøn lille glad gut. Glæder mig rigtig meget til, at se både ham og jer "live" til januar. Mange kærlige knus og tanker fra faster Kirsten

2006-12-11 @ 18:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback