Hittat tummen

Hittat tummen

Imorse hittade Jonathan sin egen tumme att suga på för första gången.

Igår var vi och hälsade på bekanta som har en pojke som är lika gammal som Jonathan. Det var även två andra föräldrapar med sina barn där. Vi drack glögg och kaffe, pratade och matade bebisar allt om vartannat. Det var riktigt trevligt. När vi kom hem var det dags för Jonathan att gå och sova så han fick pyjamas på och sen lite mat. Det tog nog en timme innan han somnade i sin vagga men sen sov han hela natten för första gången. Vi gav honom mat vid klockan fem och den åt han trots att han sov. Han vaknade sedan klockan 8.30. Vi hoppas förstås att han skall sova lika bra i natt också.

Flemming har varit och jagat idag. Äntligen fick King också jaga lite, han har ju som ni kanske vet ont i sin höft. Nu ligger båda han och Ixa och sover djupt. Jonathan och jag passade på att gå en promenad när solen äntligen lyste. Vädret har ju varit så grått och tråkigt de senaste veckorna. Tyvärr ska det väl renga imorgon också.

Imorgon ska vi gå till disktriktssköterskan och mäta och väga guldklumpen igen.

Kram
från familjen Krogh

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tusind tak for den lille nye historie om Jonathan, også tak for den helt nye video, hvor bliver han altså stor, hvor vi glæder os til at se jer alle tre.
Knus og tanker fra farfar og farmor.

2006-12-11 @ 16:00:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback