Börjar tuffa till sig

Jag är just nu upp över öronen förälskad i den lilla vandalen här hemma ;) Det ska bli så otroligt spännande att se vad det blir för hund utav Aika men just nu är hon ju bara så otroligt charmig och valpig. Barnen älskar henne också och vill gärna leka med henne och kela med henne. Så pass att vi måste säga till dem att låta henne vara ifred. Hon är dock väldigt tålig och vill gärna leka med dem också ibland som synes på följande bild ;)
Eller också har hon nedlagt sitt första byte...

Idag har hon visst lärt sig hoppa upp i soffan och när jag kom hem från jobbet satt Jonathan stolt som en tupp i soffan med en sovande valp i knät. Hon har också börjat känna sig ännu mer hemmastadd för nu skäller hon tillbaka på Ixa och de hade något av en tävling om vem som kunde skälla högst förut.
Lite koppelträning har vi också hunnit med idag.


Ikväll när Jonathan skulle göra sig i ordning för sängen ikväll var han och Flemming oense om någonting varpå Jonathan häver ur sig att han ska köpa en ny pappa i gubbaffären. Var får de allt ifrån??

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken fantastisk söting!!! Man blir ju riktigt valpsjuk!

Bebbabus

2010-05-26 @ 16:02:58
Postat av: Mia

Hon är verkligen bedårande lilla gumman, nu har vi bara 2 ligister hemma. Imorgon blir den sista hämtad sedan kan vi börja ägna oss ordentligt åt vår lilla Asta.

Postat av: Krogh

Mia: Jag misstänker att det ändå är lugnare nu med bara två ligister och att det ska bli skönt med bara en sen. Fast visst saknar man dem väl lite också. Allra helst när de hamnar så långt borta som ett par av dem gör. Men njut av lugnet nu ;)

2010-05-27 @ 13:36:32
URL: http://krogh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback