Middag med grannarna

Igår förmiddag for Hanna och jag till Lyckeby för att veckohandla lite samt införskaffa skor till den lilla damen. Hon har bara sandaler och det börjar bli lite för svalt för dem snart. Det finns skor kvar från Jonathan som det är tänkt att hon ska få ärva men hon drar inte riktigt samma storlek som sin storfotade bror ;) Men vi lyckades hitta ett par rosa små joggingskor som dessutom var på rea så nu slipper flickebarnet frysa om fötterna.

Igår eftermiddag kom sedan båda våra närmsta grannfamiljer med sina barn in på en bit mat. Vårt stora inglasade uterum är kanon när vi blir många som ska sitta och äta. Någon gång ska vi väl dessutom införskaffa någon form av långbord också så att vi slipper flytta ihop de två borden vi har därute. Men det funkar än så länge.
Vi hade i alla fall jättetrevligt och ungarna busade och levde rövare och for som skottspolar mellan uterum och trädgård. Att det började regna bekymrade inte dem det minsta. Det som är skönt när man är hemma hos sig själv är ju att Hanna kan läggas när hon blir trött och framåt 19-tiden så var det dags för henne att säga godnatt.

Idag har väl varit en ganska lugn dag. Jag har pluggat lite och Flemming har satt upp resten av hissgardinerna i uterummet och cyklat en tur på 14km med Ixa. Hanna och Jonathan har busat och bråkat som vanligt. Idag satte vi ut bordet som har stått på Jonathans rum ut på altanen och så fick de sitta där och äta sin lunch. Det gick ganska bra förutom att Hanna skulle flytta på bordet hela tiden.

Gissa om vi är stolta föräldrar förresten. Jonathan fixar nu det här med att hålla sig torr dagtid. vi behöver inte påminna honom alls utan han går när han behöver. De två senaste nätterna har blöjan dessutom varit helt torr på morgonen :)

Flemming är just nu iväg och tränar och jag sitter här och slinter på tangenterna. Jag har nämligen varit på gympan ikväll och är så trött i mina armmuskler att de bara darrar. Men det känns bra ;) Så ikväll blir det väl lite mer plugga av eftersom det är väl det som kräver minst av armarna ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback