Jonathans funderingar

Jonathan har ju konstaterat att han och pappa har snopp men det har inte mamma och Hanna så han tycker ju lite synd om Hanna och med tanke på att vi lever i ett konsumtionssamhälle så har han konstaterat att vi får köpa en snopp till Hanna ;D Fast vi hävdar ju att Hanna kan kissa ialla fall.

Hanna har nu börjat utöka sin vokabulär. Den består nu av mamma, pappa, docka, dricka, tutte och vovve. De flesta av de orden har kommit de senaste dagarna. Dagmamman tyckte idag att hon har utvecklats i en rasande fart nu men det är väl helt normalt. Springer gör ungarackarn snart också. Det gjorde inte storebror så tidigt.

Jonathan har varit fortsatt duktig och inte kissat ner sig varken igår eller idag. Jag har väl egentligen aldrig tyckt att det har varit jättejobbigt med blöjor, det har liksom bara gått av farten, men nu märker man ju att det är väldigt skönt att slippa byta blöjor och torka skit på åtminstone ett barn :) Den andra har för tillfället specialiserat sig på att bajsa precis när man redan har bytt blöjan.

Nu ska jag sno ihop en ängel som en jobbarkompis till min syster har beställt och sen blir det kanske lite mer pluggande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback