Tack faster Kirsten!

Jonathan blev jätteglad för de två Lilla Röda Traktornböckerna som han fick med posten idag. Den ena hade han visserligen nyligen fått på svenska men det gör ju inget för den på danska läser Flemming gärna för honom så slipper han sitta och översätta från svenska till danska samtidigt som han läser. Han försöker nämligen alltid att läsa sagorna på danska för Jonathan. Hanna tackar också för bodyn. Den passar nog bra i storlek tror jag.

Idag blir Hanna 9 månader och nu har vi haft henne hos oss längre än vad hon låg i magen och det är nog på det stora hela trevligare att ha henne på utsidan
.

Jisses vilken cirkus det brakade igång igårkväll lagom till Flemming och jag skulle släcka lampan och sova. Jonathan drömde troligen mardrömmar och började gråta. Gråten eskalerade alltmer och av erfarenhet vet vi att det ofta slutar med att han kräks när han gråter så mycket. Det gjorde det som tur var inte den här gången men han väckte lillasyster som då tyckte att hon skulle vara vaken. Det tog nog närmare två timmar innan hon somnade om igen. Jonathan fick ligga inne hos oss för han vägrade att gå och lägga sig i sin egen säng igen. Med jämna mellanrum under natten har han sedan känt efter så att vi också har legat i sängen. Men båda sov åtminstone till kl 5 och efter Hannas tidiga uppvaknande de senaste morgnarna så var ju det nästan sovmorgon för oss. Ikväll var det inga problem att lägga Jonathan i hans egen säng i alla fall och snart ska vi också gå och knyta oss. Flemming är så trött så han höll på att somna när han tittade på barnprogrammen på TV med Jonathan.
Den här snyggingen kom förresten "på besök" ikväll:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback