Vattenkrig

Efter ett besök i lekparken och i affären på förmiddagen plockade jag fram Hannas gamla badbalja för att barnen skulle kunna plaska lite med vatten. Vi har ju inte införskaffat någon större pool än men blöta blev de i alla fall. Allra helst eftersom Jonathan sprutade vatten på pappa och pappa då tog till vattenslangen som hämd. Behöver jag säga att Jonathan var plaskvåt?




I övrigt har vi haft en lugn men gnällig dag här hemma. Barnen blir väl även de påverkade av värmen och ännu varmare ska det tydligen bli imorgon. Sen har de väl varit lite trötta idag också. Jonathan sov inte riktigt så mycket som han brukar natten till idag eftersom vi hade barnvakt här igår kväll då jag jobbade och Flemming skulle grilla lite med jobbarkompisar. Just nu har han nog drömt något för han ligger och gråter i sin säng trots att Flemming är där inne hos honom.

Jag jobbade ju som sagt igår kväll och vi var två semestervikarier själva i tre timmar på 16 boende. Det var lite smånervöst när den ordinarie personalen gick hem men det gick bra och vi hann vad vi skulle till nattpersonalen kom och det var dags att gå hem.

Kommentarer
Postat av: Grannen C

Lika blött inne hos er som hos oss då! ;-) T har tuffat till sig. Vågar nu bada i stora poolen med armpuffar. Hon är nästan för modig, kan hoppa i poolen utan att någon passar henne och det får hon INTE göra! Idag fick vi ryta till, hoppas hon säger till oss i fortsättningen. Ha det gott!

2009-06-27 @ 22:05:16
Postat av: Lisa och Ella

Fantastiskt vad roligt man kan ha med lite vatten en slang och en balja!! Undebart härligt i sommarvärmen!!:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback