Danmarksresan, söndag 31/5

På söndag förmiddag underhöll vi oss med lite utav leksakerna som farmor och farfar hade hittat på vinden medan vi väntade på att faster Kirsten och kusin Benjamin med flickvän Anne skulle komma.


Hanna klev själv i en av lådorna och satt där och lekte lite med de saker som låg på botten och när lillasyster hittar på en sådan sak så måste ju storebror göra likadant. Fast Jonathan lekte att det var en båt han satt i.


Under eftermiddagen gjorde vi ett besök hos Flemmings biologiska pappa och hans fru Anne som han av olika anledningar inte har träffat på en sisådär 25 år. Det var ett väldigt trevligt besök där samtalet till stora delar kretsade kring det gemensamma ämnet jakt. Jag har aldrig träffat en människa som brinner så mycket för jakt och som har varit och jagat på så många olika platser runt om i världen som Svend har gjort. Vi gick en liten tur på gårdens ägor och tittade på hur han håller på att ställa i ordning betesmark för de vilda djuren. Vi ser nu fram emot att åka ut och hälsa på dem till jul igen när vi har planerat att komma till RIngköbing igen.
Vi kom hem lagom till middagen som bland annat bestod av grillat vildsvinskött och grönsaker samt gott vin att dricka till och vi blev sittande länge kring bordet den kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback