Rekordhög feber

Fy vilken natt vi har haft här. Hanna somnade som vanligt i sin säng vid läggningen men vid 20-snåret började hon bli lite orolig så hon fick komma in till oss när vi gick och la oss. Det tog ett tag sedan somnade vi och vaknade sedan till vid 23 och då var ungen het som en kamin. När jag tempade henne hade hon 40,7 så i med alvedon och så ringde Flemming och pratade med sjukvårdsrådgivningen som sa till oss att hälla i en dos alvedon till och strippa henne på allt utom blöjan och sedan gärna sova med öppet fönster vilket vi har gjort. Sen har natten förflutit med ett antal småstörningar och sedan påfyllning med ipren vid 4.30. När jag väckte henne vid 7 så hade hon en temp på 37,2 och jag drog en lättnadets suck.
Men sen kände jag på Jonathan och då är han varm igen och mycket riktigt 39,6 så han får vara hemma idag också. Han kom upp i 40.1 en vända också och har sovit sammanlagt 5 timmar under dagen. I vanliga fall brukar det vara mer eller mindre en kamp att få honom till att sova middag men idag däckade han redan vid 8 första gången och det frivilligt.
Hannas temp gick under dagen ner för att sedan gå upp igen under sena eftermiddagen. Men på morgonen var hon pigg och glad och körde runt i sin gå-stol.
Vi är egentligen bortbjudna på middag imorgon kväll men det fick vi ställa in. Allra helst eftersom värdparet åker till Thailand på måndag så de var inte så sugna på att åka på influensa under resan vilket man ju kan förstå.
Nä nu blir det sängen här för vi är båda så trötta efter att inte ha fått sova ordentligt de senaste nätterna och man ska ju orka med morgondagen också. Skittråkigt är det att behöva gå och lägga sig så tidigt men vad gör man när nätterna blir så splittrade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback