7 månader

Ja idag blir lilla fröken Krogh 7 månader och just nu är hon stökigare än någonsin vid läggningen. Hon är trött och vill sova men hon kommer bara inte till ro utan vill helst ligga i famnen och sova och inte heller det är riktigt bra. Vi misstänker att det kanske kan vara fler tänder på gång fastän det varken sysn eller känns. Det är nu två timmar sedan vi lade henne för natten och hon sover inte än och hitintills har vi testat att suga näsan ren från snor och ge henna näsdroppar samt en dos alvedon ifall hon har ont i tandköttet. Nästa steg blir väl att ge henne en flaska ersättning och sen vet i sjutton vad vi ska hitta på.

Jaja hon är iallafall inte rädd för hundarna.
Hanna fick förresten smaka smörgås för första gången på nyårsafton och det gillade hon verkligen. Hon gapar som en fågelunge och tuggar riktigt duktigt. Det börjar bli en stor liten tjej!

Flemming har förresten skaffat sig ett nytt arbetsrum här i huset:

Vadå ergonomiskt riktig arbetställning när man kan sitta i en hundsäng med datorn på en liten låda.
Jonathan han har lekt med sin tågbana även idag. Han tycker nog att det är allra roligast att sätta ihop rälsbitarna och sen så spelar det mindre roll att de inte går ihop till en bana. Jag tycker också att det är roligt att bygga men jag ser ju utmaningen i att få ihop det så att tågen kan köra utan att spåra ur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback