Jonathans stora kärlekar

Jonathans stora kärlekar här i livet är just nu nalle, boken om Ludde och DVD:n med Lilla Röda Traktorn. Nalle vill han helst ha med sig till dagmamman och han går och bär på den ganska ofta om dagarna. När han hade slutat med nappen i höstas så tappade han lite intresset för nalle men det intresset har kommit tillbaka. Boken om Ludde innehåller fem olika berättelser om Ludde och hans nalle och kompisar. Denna bok är den enda som vi har läst de senaste dagarna båda avigt och rätt och mamma börjar väl i ärlighetens namn att bli lite trött på den men Jonathan älskar den. Han har aldrig tittat så värst mycket på TV vilket jag egentligen tycker är bra, men DVD:n med lilla Röda Traktorn tittar han på varje dag nu. Den sitter i Flemmings dator och så fort Flemming kommer hem så vill Jonathan titta på traktorn. Jag vet inte hur många gånger han har sett filmen nu men han har fortfarande inte tröttnat. Vi får väl ta och köpa en till Röda Traktornfilm till honom.



Idag upptäckte jag förresten att han håller på att få en kindtand. När den har kommit upp så har han tre till som ska upp.
Båda barnen är dunderförkylda och har lite svårt att komma till ro ikväll så det väntar väl ytterligare en stökig natt för de stackars föräldrarna.

Kommentarer
Postat av: Sara

Visst är det en bra film?! =) Viggo har den hos sin farmor o farfar o så fort han kommer dit så startas den..suck.. Gärna högsta volym och sen snurrar den om o om igen...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback