Skogsutflykt med elaka myggor

Igår förmiddag styrde vi kosan mot Småland och Klenemåla där Flemming har sin jaktmark. Om en vecka är det ju premiär för bockjakten så han skulle upp och kolla till sitt torn och provskjuta bössan. När det var gjort vankades det lite fika vid Mosjön och för en gångs skull fastnade även fru Krogh på bild. Jag gillar som bekant att fotografera men avskyr själv att vara med på bild.


Efter det ägnade vi en stund åt blåbärsplockning och fick tillsammans ihop ungefär 1,4kg blåbär. Någong gång under dagen har Jonathan troligen blivit stucken av en mygga vid ögat och han har reagerat lite på det här med en kraftig svullnad. Så idag har Flemming och barnen varit hos jourläkaren och fått lite kortisontabletter till honom så förhoppningsvis ska svullnaden börja lägga sig här nu. Läkaren hade visst träffat flera barn idag som hade reagerat lika kraftigt på myggbett. Undrar om det beror på att myggorna är lite elakare än vanligt eller om barnen är lite känsligare? Dessutom har han nog blivit biten av en blinning eller liknande för han är svullen på armen, men det brukar jag också bli av sådana bett.

Fast han verkar inte ha ont av det i alla fall men man vet väl själv hur irriterande det är när man inte ser som man brukar.

Jag är hemma på rast från jobbet. Kör ett 10 timmars pass idag och börjar kl 17 igen och går till 21. Men det går bra förutom att det är rätt varmt ute så man är ju konstant klibbig. Barnen är ute i trädgården och leker just nu och kanske blir det ett bad i baljan sen. När Hanna har lagt sig ikväll ska Flemming och Jonathan grilla lite.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Det ser precis ut som Jonna när hon var typ lika gammal. Det positiva var att efter tabletterna så försvann det fort!!! Men man blir ju lite rädd först för det ser otäckt ut!

2009-08-09 @ 19:39:44
Postat av: Chri

Stackaras Jonathan! :-( Ser ut som en boxare! ;-) Ser du har raderat lite kommentarer här. var fyra förut ju, och du har bara kvar din syrras. De verkade lite "reklamiga"?

2009-08-09 @ 23:23:24
Postat av: Krogh

Christina:

Ja jag vet inte riktigt vart de hade fått tag på adressen men det var inget jag ville ha kvar ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback