Vattenfallet i Jämjö

Idag har barnen och jag besökt vattenfallet här i Jämjö. Nu var det ju inte riktigt lika mäktigt vattenfall som man kan hitta uppe i fjällen, men det var fint i alla fall. För att inte tala dalen med alla vitsippor och blåsippor. En helt underbart vacker plats där det till och med fanns en grillplats iordninggjord. Jonathan var ju lite nyfiken på vattnet ,men hans gnällfia till syster ville inte sitta i vagnen, vilken för övrigt inte var så lätt att köra där, så vi kunde inte titta riktigt så mycket på vattenfallet som Jonathan önskade. Vi får se till att få med oss Flemming dit någon dag och sätta Hanna i bärsele på ryggen så att vi kan gå lite mer längs ån. Här kommer lite bilder i alla fall.

Ett hav av vitsippor

Vackra blåsippor



En del av ån före fallet

Jonathan har hittat något intressant i mossan


Kommentarer
Postat av: Helene

Oj, va härligt det ser ut!!! Dit vill jag också åka men det hinns väl inte med nu i flyttpackningen tyvärr. Finfina bilder! Duktig du är!

2009-04-22 @ 12:25:42
Postat av: Violas mamma

Åhh, vad fint! Vart i Jämjö är det? Hade gärna åkt dit och kikat. I djurängskogen i Kalmar brukar det vara ett hav av vitsippor och jag älskar att gå dit och titta på det "vita" havet.

2009-04-22 @ 14:33:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback