Föräldraträff

Idag har vi haft större delen av föräldragruppen här. Det är alltså de föräldrar som vi lärde känna när vi väntade Jonathan. Tänk, snart har vi kännt varandra i 3 år!
I vilket fall som var det jättetrevligt som vanligt och på menyn stod tacopaj och fruktsallad. Barnen fick leka av sig lite och det gick väldigt sansat till idag. Och vi föräldrar fick prata av oss och vi kan nog konstatera att det inte bara är vår son som har gått igenom någon utvecklingsfas på sistone. Kl 00.48 kom mannen i huset hem inatt, men förutom den störningen så har det varit lugnt inatt och Hanna sov ända till 06.15.

Nu ikväll en halvtimme efter Jonathan hade somnat så vaknar han plötsligt och skriker hysteriskt, genomsvett och klamrar sig fast kring pappas hals och vill inte vara kvar på sitt rum så han måste han drömt någonting otäckt. Just nu ligger han i vår säng, men vi hoppas på att kunna bära in honom till hans säng när vi går och lägger oss vilket inte kommer att dröja så värst länge till. Flemming är väldigt trött idag för till och med han har drabbats av teflonhjärna - skönt att det inte bara är jag för en gångs skull ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback