Vattkoppor

När vi vaknade imorse insåg vi ganska snart att det inte var en förkylning som var på gång på Jonathan utan han har åkt på vattkoppor. Det är väl okej för hans del då det sägs att man kan komma lindrigare undan  ju yngre man är, men det kanske inte är fullt så roligt om lilla Hanna drabbas. I vilket fall som så har han haft lite feber idag också och framemot eftermiddagen började man märka att det nog kliar en del då han har börjat klia sig och säger aj ont.

Men det är roligt med barn - när han vaknade hade han 39,4 i temp. Hade det varit jag eller Flemming så hade vi ju legat pall i sängen, men inte Jonathan inte. Han spelade fotboll med pappa på altanen och när pappa satte sig ner för att inte stimma upp honom allt för mycket - han hade ju trots allt feber - så fortsatte Jonathan att leka med bollen på egen hand. Fast sen fick han ju ta igen sig lite i sitt tält.


Jaja det är bara till att inse att han kommer att missa fotograferingen på Tallkotten i år igen.

Kommentarer
Postat av: Violas mamma

Otroligt vilken energi de kan ha trots att de är sjuka. Superfina bilder... Hoppas att vattkopporna snart går över och jag håller tummarna att Hanna inte får dem! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback