Tandvärk

Hanna klarar vattkopporna bra och har nog bara fått det lindrigt. Lite gnälligare än vanligt kanske, men det känns som att det håller på att rätta till sig det också. De korta stunder som hon vill ligga på en filt så jobbar hon på att lära sig att vända sig till mage och hon blir så arg och frustrerad när det inte går, precis som brorsan blev (ja antagligen de flesta barn).

Vi har inte tagit vår dagliga promenad idag för det har regnat hela dagen. Jag pratade med en annan mamma idag vid Tallkotten som också är föräldraledig och således har sina barn där 15 timmar i veckan. Hon var så missnöjd med tiderna som vi har (8-11 fem dagar i veckan) att hon hade ansökt om att byta förskola nu. Jag tror också att vi kommer att lämna vår åsikt till rektorn även om det antagligen inte kommer att hjälpa ett skvatt. Det får väl snarare bli att Jonathan inte kommer att komma dit de dagar som jag vill göra annat, som t ex träffa min suveräna nätmammagrupp.

Flemming han har haft tandvärk hela helgen och när han knaprar värktabletter på löpande band, då har han verkligen ont. Hans tandläkare sa idag att det var den värsta inflammation som hon hade sett. Jag börjar nästan fundera på om den karln inte skulle klara av att föda barn alldels galant
Wink Laughing

Imorgon är det en stor dag här. Jonathan fyller nämligen 2 år!

Kommentarer
Postat av: Fia

Oh då säger vi Grattis i förskott till storebror J! =)



Skönt att Hanna har fått den lindriga varianten. Snart så kan ni hänga med o fika :)!

Postat av: Fina Matildas mamma

Gratta honom från mig!

2008-09-22 @ 23:30:47
URL: http://www.metrobloggen.se/finamatilda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback