Regnet det bara öser ner...

Jonathan har idag varit hela tre timmar hos sin nya dagmamma och det hade gått jättebra. De hade varit och gungat så Jonathan var nöjd. Dock ville han inte följa med hem och det är ju positivt när det är på det hållet.
När vi hade fiakt i eftermiddag så bestämde vi oss för att gå ut. Lagom till vi kommer ut så vräker regnet ner så vi rusade runt till altanen där Jonathan satt lite på sin traktor till det lättade. Men vi hanninte långt innan det började regna igen. Så vi gick hem och satte på oss regnkläder och sen ut igen. På vägen mötte vi Flemming som sen tog över så jag kunde laga lite middag. Jonathan och Flemming gick iväg och gungade lite och hoppade i vattenpölar (ja Jonathan alltså).

Nu sitter jag här själv för Flemming har åkt tillbaka till jobbet och ska jobba hela natten för att sedan kunna vara ledig på onsdag. Hundjakten börjar ju då och den har han längtat efter sedan jakten tog slut i januari. Ja Hannas syn på sömn och att det är överskattat kommer alltså inte från mig ;-)


Kommentarer
Postat av: Fina Matildas mamma

Men den dagen Flemming får för sig att hoppa i vattenpölarna kan du väl fota det, hade varit roligt, haha

Postat av: Sara

Vilken stolt storebror! Hanna däremot ser inte lika förtjust ut..=)

2008-10-01 @ 19:23:02
URL: http://viggolino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback