Kissa duuktig

Jonathan var uppe och snurrade redan klockan fem som vanligt idag. Sen somnade han i vagnen när vi var ute och gick på förmiddagen. Han ser allt bättre ut i ansiktet, men fortfarande har han några vätskefyllda koppor kvar. Men snart kan vi börja vistas bland folk igen. Han har varit på mycket bättre humör idag och hjälpt mig i köket när jag experimenterade med tårtfyllningar.
Sen har vi möblerat om på hans rum också för vi skulle få in en byrå och vi har flyttat in hans kläder i garderoben där inne som Flemming tömde på sina gamla kläder igår.
Däremot så har Hanna varit lite småkinkig idag och inte velat sova på eftermiddagen fastän hon var trött. När vi åt middag satt hon nästan och somnade i mitt knä, men när hon väl skulle läggas så tog det 40 minuter innan hon äntligen somnade.

Barn har ju som bekant ofta en förmåga att lyckas avväpna oss vuxna med sin charm. Jonathan var med Flemming nere på toaletten idag och irriterade sin far genom att lägga tidningar i handfatet och sen trycka på tvålpumpen så att det kom tvål på dem. Så när Flemming väl var färdig och reste sig från toaletten så går Jonathan fram och titta ner och så kommer det kissa, duuuktig följt av en entusiastisk applåd från Jonathan. Då kunde ju inte den irriterade fadern hålla sig för skratt längre
Laughing.

Kommentarer
Postat av: Ella

hihi... deras kommentarer får en lätt att glömma att man e irriterad:)

Postat av: Fina Matildas mamma

Låter som han är på bättringsvägen!

2008-09-12 @ 21:30:30
URL: http://www.metrobloggen.se/finamatilda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback