Hyfsad dag

Det har ju kommit ännu fler koppor på Jonathans stackars kropp men det har ändå gått hyfsat bra idag. Han sov väl ungefär 1½ timme på soffan i förmiddags. Men när han vaknade så hade han en temp på 40,1 igen så det blev en omgång ipren igen och då kvicknade han till och verkade inte alls ha så ont av kopporna. Däremot så är ju aptiten inte på topp på honom. Han har slevat i sig lite glass och lite omelett och druckit saft. Han har hitintills endast druckit vatten eller mjölk, men nu har vi gett honom lite saft också för att han ska få i sig tillräckligt med vätska.
Innan middagen i kväll skulle vi ge honom en omgång Tavegyl, men det slutade med att han spydde upp alltihopa igen. Så han fick en ny omgång utblandad i saft och det slank ner. Innan han gick och lade sig så fick han en omgång ipren till och han somnade som en klubbad säl. Hoppas nu att han får sova bra i natt.

Hanna hon åkte i badbaljan ikväll och det var nog första gången som hon faktiskt verkade gilla det. Det har ju bara tagit 3 månader ;-)



Nu ska vi väl strax krypa till kojs - det är ju ingen som vet hur natten blir.

Kommentarer
Postat av: Anna K

Stackars Jonathan! Hälsa honom "krya på dig" från mig :)



Anna

2008-09-09 @ 15:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback