Från rygg till mage

Idag har Hanna lärt sig hur man gör när man rullar runt från rygg till mage så det har hon roat sig med några gånger. Ett par gånger har hon rullat från mage till rygg också, men det har nog mer varit olycka och så blir hon jätteledsen när hon slår i huvudet för att det går lite för fort. Lillasyster slog storebror med två dagar med den här färdigheten. Han lärde sig nämligen att rulla runt på sin 4-månadersdag. Men sen är hon ju född två dagar tidigare än honom också ;-)
I eftermiddags så var vi på BVC och vägde den lilla damen och hon vägde nu 6340 gram. Hennes storebror vägde vid den åldern ungefär ett halv kilo mer. Hon mätte idag 61,5 cm så hon har inte vuxit mer än en halv centimeter på en månad, men det kan ju vara mätningen också.
Annars har det inte hänt så mycket. Våra planer på att gå ut en runda i eftermiddags regnade bokstavligen bort eftersom det har regnat från och till hela dagen idag också.
Flemming ligger just nu i soffan och sover väl snart med tanke på att han har missat en natts sömn. Även jag är av någon anledning trött så det blir nog tidigt i säng här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback