Uppe före tuppen

Här var det uppstigning innan klockan fem idag. Hanna vaknade strax efter 4 och ville ha mat och sen var hon pigg och ville inte alls somna om. Och storebror vaknade också då. Så klockan 05.30 idag stod jag och strök skjorta och byxor åt Flemming, helt frivilligt eftersom jag är lite snabbare på det än vad han är.
Trots den tidiga uppstigningen så har Jonathan varit på gott humör. När vi kom till Tallkotten idag så visade det sig att han hade trätt ett pärlshalsband igår med lite hjälp. Jag trodde inte att han kunde sånt än så det var en positiv överaskning. Dagmammorna tyckte också att de har sett en stor förändring hos Jonathan de senaste veckorna. Han kan tydligen sitta stilla och pyssla med någonting en längre stund. Det har vi inte märkt av hemma än.

Våra nya grannar håller nu på att flytta in för fullt. Det är billast efter billast med grejer. När de har kommit i ordning så har vi väl tänkt höra med dem om de vill komma in på en fika tillsammans med den andra småbarnsfamiljen på gatan.
Nu blir det snart sängen. Det tar på krafterna att stiga upp innan tuppen :-)
Hanna testar smörgåsrån

Kommentarer
Postat av: Fina Matildas mamma

Är det Hanna som äter smörgåsrån, går det bra?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback