Mycket frisk luft

Igår var vi alltså på turné i Småland eftersom jag skulle klippa mig. Det kändes ju inte riktigt bra att lämna Hanna och Jonathan hos min syster då hon hade fullt upp med sina egna barn som var hemma med vattkoppor. Kusin Hugo hade sin värsta dag med kopporna och var ledsen mest hela tiden. Man lider så med de stackarna! När jag kom tillbaka så sov Hugo och Jonathan höll på att leka med lera och Hanna satt nöjd i mosters knä så det hade gått bra. Tack Jennie för hjälpen!!
När vi hade fikat lite hos kusinerna så åkte vi vidare hem till mina föräldrar och fikade lite till, så den här veckans sockerkvot fylldes nog igår.

Natten till idag har Jonathan sovit som en dröm. Vi hörde inte ett knyst från honom förrän han vaknade kl 05.15. Hanna däremot var tillbaka i samma rutiner som nyfödd med mat var tredje timme. Det hoppas jag att hon inte har tänkt fortsätta med.
Vädret idag har varit kanon med solsken så det har blivt två promenader och mycket frisk luft. Jonathan har nog slutat sova middag nu så efter lunchen gick vi iväg till affären och apoteket. Under den promenaden somnade Hanna så Jonathan och jag var ute i trädgården och fixade lite. Vi var ute ända till Flemming kom hem vid 16.30. När middagen sen var färdig så var stackars Jonathan så trött att han inte riktigt orkade äta. Han somnade nog på två röda sekunder tror jag. Värre är det med Hanna som inte verkar komma till ro riktigt ikväll. Just nu håller Flemming på och gör ett tappert försök att få henne till att somna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback