En släng av magsjuka?

Imorse vid kl. 6.30 höll Flemming som bäst på att plocka ihop de sista sakerna innan han skulle köra upp till jaktmarken i Småland. Då helt plötsligt kräks Jonathan upp hela frukosten. Det är ju precis vad man vill ta hand om tidigt på morgonen. Han kräktes ytterligare en gång en stund senare så Flemming bestämde sig för att avstå från jakten idag. Men bortsett från kräkningarna så har Jonathan varit pigg som en mört. Han har nog dessutom lärt sig att trampa på sin traktor nu och jisses vad stolt han var när han lyckades ta sig framåt.

Hanna hon har fått byta säng idag från vagga till spjälsäng eftersom hon sparkar så vilt i vaggan att sprinten som ska hindra vaggan från att gunga åker ur och vaggan slår i väggen. Men hon somnade lika bra i den nya sängen. Annars har hon mest övat på¨primatvrålen idag, det vill säga testat sina röstresurser.


Flemming har nu äntligen fått upp skorstenen till kaminen på altanen så i eftermiddag har han proveldat därute. Den ska ju fortfarande godkännas av sotaren, men det ska nog gå alldeles utmärkt att sitta där ute på julafton.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback