Ännu mera regn :-(

Det regnade imorse när Jonathan skulle till Tallkotten så det blev bilen dit. Sen höll det uppe en stund så Hanna och jag passade på att gå en runda med de små hundarna. De andra två hundarna var med Flemming uppe på jakt. Man skulle ju kunna tro att det skulle vara trötta efter att ha sprungit runt i skogen några timmar men nä då, gnälla efter husse kunde de fortfarande göra när han försvann ut till bilen. Men nu ligger de i varsitt hörn och sover som nedklubbade.

När jag sen skulle hämta Jonathan igen så blev han jätteledsen och ville inte alls åka hem. Ute på gården har de en gammal båt och när det regnar som det har gjort nu så fylls den med vatten och han stod i det här vattnet och plaskade för glatta livet.

Eftermiddagen tillbringade vi sen på öppna förskolan där Jonathan roade sig med att åka rutschkana. Det är nog nästan lika roligt som att gunga.

I kväll har Hanna påbörjat sin träning i att lära sig somna själv. Det tog 20-25 minuter innan hon somnade och visst grät hon lite men det var mest å-vad-det-är-synd-om-mig gråt. Jonathan är ju så väldigt lätt att lägga. Han kan ligga vaken en timme ibland innan han somnar men han ligger kvar i sin säng och dit hoppas jag att vi så småningom når med Hanna också. För Jonathans del så är det inatt sista natten med nappen. Imorgon kväll kommer vi att fimpa den helt. Dels för att han tuggar på den och dels för att han kan vakna ett antal gånger varje natt och vilja ha  nappen, men är för lat för att leta efter den själv. Det ska bli spännande att se hur det går imorgon kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback