Ljuslykta

Jag är ju bara tvungen att visa upp ljuslyktan som Jonathan har gjort på Tallkotten. Han har väl fått lite hjälp men mammahjärtat blir ändå lite stolt att han kan sånt, det får man ju aldrig se hemma. Fast det kan ju bero på att vi inte målar ljuslyktor här hemma så värst ofta Wink


Det är en barnmatsburk som han har målat och sedan haft på silverglitter.

Natten till idag var Hanna ganska stökig. Hon hade troligen ont av sina tänder. Hon grät nästan otröstligt emellanåt och gnodde sig i ansiktet så vi fick ge henne ett par omgångar alvedon. Idag har hon väl varit ungefär lika glad som vanligt fast visst är händerna i munnen konstant.
Flemming fick idag veta på apoteket att det nog är influensa light som vi har drabbats av, det vill säga en lättare form av inhemsk influensa, för vanlig förkylning får man inte feber av enligt personalen. Det är många som är förkylda med just feber också så det är väl inte helt omöjligt.
Annars har det varit en lugn dag här hemma. I eftermiddags var vi ute och gick lite i kvarteret och sedan krattade vi lite löv, fast Jonathan roade sig med att sparka ut löven igen.
Nu är det dags att lägga huvudet på kudden och hoppas på en lugn natt.

Kommentarer
Postat av: Violas mamma

Verkligen en fin lykta han gjort. Roligt när de kan pyssla med sådant.

2008-11-14 @ 20:46:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback