Från mage till rygg

Idag har nog Hanna lärt sig hur man rullar från mage till rygg. Hon har nämligen lyckats göra det några gånger i eftermiddag. Det lyckades inte storebror med förrän han var 7 månader. Hon kan dessutom sitta utan stöd några sekunder nu och fötterna ska in i munnen så fort man lägger henne på skötbordet, ja golvet med för den delen.


Vädret har varit lite blandad kompott men vi har hunnit med två promenader i alla fall. När vi gick till affären för att handla lite somnade både Hanna och Jonathan i vagnen och det var faktiskt rätt skönt att få gå tyst i sina egna tankar ett tag.
Annars har det äl inte hänt så mycket idag. Hanna har upptäckt att man kan nå spännande saker från gåstolen nu så hon har smakat på vaxduken på bordet och snart åker väl blommorna i fönstrena i backen. Hon tycker också att det är jättespännande att vara på storebrors rum och titta på alla spännande saker där inne och än så länge tycker Jonathan att det är lite roligt när hon kommer in där.


Flemming har varit iväg på konferens hela dagen och den avslutades med middag så han har ännu inte kommit hem men är väl förhoppningsvis snart på ingång.
Rådjuret som han kom hem med förra helgen har vi idag helt respektlöst malt ner till färs och frusit in. Det blev lite drygt 7kg. Anledningen till att det blev bara färs är för att det nog är det vi äter mest och dessutom kan man ta tillvara mer av köttet på det viset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback