Syskonen bus


Är de lika syskonen Krogh? Ja därom råder delade åsikter...

Här har varit en lugn dag som vanligt. Jonathan och jag var på lekplatsen i eftermiddags och för ovanlighetens skull var det fler barn där. Det var två utav dagbarnvårdarna som var där och när Jonathan insåg att det var barn som han kände så ville han ju vara med och leka lite fast mest busade han med mamma. Vid ett tillfälle sprang han efter de andra barnen varpå de säger att han ska gå bort, han får inte vara med och det sved i mammas hjärta att se. Men jag vet ju att barn är sådana och de två dagbarnvårdarna var noga med att säga till att alla får vara med och leka. Och Jonathan är ju ännu så liten att han inte riktigt förstår.

Jonathans hand börjar nu se väldigt fin ut. Blåsorna har spruckit och torkat nu, men han pratar fortfarande om att det var jättevarmt och att han brände sig och var ledsen. Förhoppningsvis så har han lärt sig något i alla fall och kommer inte lägga handen på hällen fler gånger.

Flemming har precis kommit hem från ett föräldramöte på Tallkotten. Det var visst fler än vi som inte var nöjda med fördelningen av timmarna inom barnomsorgen så nu ska de väl diskutera det i alla fall så får vi se vad som händer.
Nähä nu är det nog dags att slänga sig i bingen. God natt.

Kommentarer
Postat av: Dress Like a Princess

Söt bild :)

Postat av: Fina Matildas mamma

Jag tycker de är väldigt lika. Hoppas ni får lite mer flexibla tider, de ni har nu är ju ganska knäppa

2008-12-02 @ 08:33:53
URL: http://www.metrobloggen.se/finamatilda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback