Rena sjukstugan

Flemming ringde mig lite senare på kvällen igår och berättade att Jonathan hade varit så pass uttorkad att de hade svårt att hitta blodkärl att sätta droppet. Detta trots att vi faktiskt hade lyckats få i honom en del vätskeersättning. Slutligen hittade de i alla fall ett blodkärl på halsen. Ganska snart efter att han hade fått droppet så försvann magsmärtorna och febern var också borta så han behövde aldrig på smärtstillande. Det var viss i rättan tid som Flemming kom in med honom. Ett dygn till i samma stil coh det hade varit akut sa läkaren.Vid lunchtid idag så kom de hem igen och det var en helt annan pojke. Visst klagade han lite över magont idag och han kräktes en gång men det berodde nog mest på att hans mage inte riktigt klarade av en smörgås och två glassar till frukost  :wink:

Hanna har feber ikväll 39.7 så det blev lite alvedon där. Hon kräktes ett par gånger inatt och hade diarée men har fått behålla det mesta maten idag, eller mat och mat hon har fått ersättning, välling och bröstmjölk i små mängder men ganska ofta. Hon har varit trött och sovit mycket men det beror nog mest på den höga febern. Fast visst är man rädd för att även hon ska drabbas av uttorkning.

Jag själv kräktes imorse och har haft ont i kroppen och troligen feber men har väl hitintills kommit rätt lindrigt undan.
Flemming är fortfarande frisk och har sprungit som ett skållat troll för att serva oss andra. Nu la han sig på soffan och det med rätta med tanke på att han inte har sovit ordentligt på två dygn nu. Vi hoppas på en piggare dag imorgon här i sjukstugan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback